Your browser does not support JavaScript!


Informatie over Transit Center

Transit Center is een professionele winkel met bestelwagenonderdelen voor Ford Transit en onderdelen voor bestelwagens van andere fabrikanten. We verkopen bestelwagenonderdelen sinds 1996. We breiden het aantal beschikbare onderdelen voortdurend uit en bieden klanten originele (OE) producten, hoogwaardige reserveonderdelen en traditionele vervangingen. Momenteel wordt de activiteit van het Transit Center uitgebreid tot 22 Europese landen, maar we kunnen onze producten naar elk land op aarde sturen.

De belangrijkste voordelen van Transit Center zijn: professionele klantenservice, jarenlange ervaring, snelle verzending en een breed assortiment bestelwagenonderdelen tegen aantrekkelijke prijzen.

We worden gekenmerkt door een constant verlangen om te ontwikkelen en te streven naar perfectie. Ervaren medewerkers hebben een grote technische kennis van onderdelen van bestelwagens, waardoor we eventuele onzekerheden bij de aankoop van onze klanten kunnen wegnemen. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat onmogelijk niets is. Het beste bewijs hiervan is de beschikbaarheid van nieuwe onderdelen voor bestelwagens die jarenlang niet zijn geproduceerd, net als de Ford Transit MK2.

Transit Center is een bedrijf geboren uit liefde voor de auto!


Shop