Your browser does not support JavaScript!


TUNING VOOR IEDEREEN - Maak je Ford Transit shine!

Ford Transit Tuning

Vergeet niet dat het busje van uw bedrijf is een soort visitekaartje op wielen! Gelukkig - je hebt niets te vrezen! Ford Transit is een icoon van de kwaliteit en veelzijdigheid onder utility vehicles.

 Hoe maak je een beetje karakter en glitter toe te voegen aan onze Transit? Haal je riemen en meer informatie over de delicate tuning dat vrijwel iedereen zich kan veroorloven!
Het antwoord is verchroomde delen van de carrosserie!

DE VERCHROOMDE BEHUIZING SPIEGELSDe verchroomde behuizing spiegels is het eerste element te geven uw auto een unieke look! De moeite waard om gezien te worden in moeilijke omstandigheden.
Chroom is gemonteerd op het uitwendige van de spiegel. Ze geven de originele look voor Ford Transit bestelauto's. Hoogwaardige materialen werd gebruikt tijdens de productie. Het is ook zeer eenvoudig te monteren. Verwijder alleen de sticker van de montageband (binnenkant van de behuizing) en lijm de chroom op de spiegel van de auto. Houd in gedachten dat het oppervlak is ontvet en dat het moet in een positieve omgevingstemperatuur worden geïnstalleerd.

VERCHROOMDE DEURGREPENVerchroomde deurgrepen zal karakter toe te voegen aan uw Ford Transit!
Het handvat behuizingen zijn weerbestendig - geen slecht weer is voor hen! Ze kunnen dienen voor een lange tijd. Zij worden door afscheuren van de tape van de montageband, dat zich aan de binnenzijde van de bedekking gemonteerd. Chromes zijn perfect gevormd.
De handgreep covers beschikbaar in onze winkel zijn gemaakt door een Trateo bedrijf.

VERCHROOMD ACHTERLICHT


VERCHROOMD ACHTERLICHT overlays werden vervaardigd voor de Ford Transit MK8. De productie begon in 2014. Het vertegenwoordigt de nieuwste generatie Transit model. De moderne van dit voertuig kan worden gewezen op eenvoudige, perfect gepaarde lampvoet. Chromes worden vastgelijmd aan de achterlichten met dubbelzijdig tape aan de binnenzijde van de bekleding. Het belangrijkste voordeel is de kracht - het heeft een zeer sterke lijm.
Chromy lampen beschikbaar in onze winkel worden gekenmerkt door een zeer hoge kwaliteit. Het behoudt zijn natuurlijke uitstraling voor vele jaren na de oprichting.

Chromen Mistlamp ringen


Chromen Mistlamp ringen voor Ford Transit Connect MK1 versies beschikbaar sinds 2009 zijn de laatste voorstel in het bericht van vandaag. Halogeen caps benadrukken de luxe van onze auto - ideaal voor zakenmensen. Wat doet de overlay assemblage eruit? Gelieve: we schrapen de ondergrond, verwijder de beschermende folie van de montage tape. Vergeten om mount componenten chroom positieve omgevingstemperatuur.
Deze eenvoudige elementen zorgen ervoor dat uw Ford Transit te onderscheiden van de menigte en markeer uw individualisme.

Wist je dat ... ?

Onze andere blog artikelen:

 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe