Your browser does not support JavaScript!


Onderdelen - nieuw of gebruikt? Origineel of vervangend?

Elke eigenaar van een auto was in een situatie waarin het nodig was om onderdelen uit te wisselen. Aangezien u op deze site bent, is er een grote kans dat we over u praten! Soms kunnen kleine defecten rijden voorkomen, waardoor het hele bedrijf vaak geblokkeerd wordt. Zodra het defect is gelokaliseerd en we weten de lijst van items die moeten worden vervangen, kunnen we de beschikbare onderdelen bekijken in de winkel. We moeten beslissen of we willen kopen - nieuwe of gebruikte onderdelen. Een extra criterium is kwaliteit. Wij kunnen originele onderdelen, PREMIUM vervangende onderdelen (branded) kopen of gebruik maken van reserveonderdelen van lage kwaliteit die beschikbaar zijn op de markt. Elke oplossing heeft zijn voor- en nadelen, die hieronder zullen worden gepresenteerd.


Ford Transit parts

De eerste categorie is gemaakt vanwege de toestand van het product. In onze winkel kunt u beide kopen: nieuwe en gebruikte onderdelen. Nieuwe onderdelen geven ons de grootste garantie voor veiligheid en duurzaamheid. Vanwege het geen gebruik - is hun levensduur de langste. Een extra pluspunt van de nieuwe onderdelen is de garantie van de fabrikant. Het geeft ons comfort omdat we op een bepaalde tijd kunnen verwachten een nieuw onderdeel te ontvangen wanneer er een storing optreedt. Natuurlijk is dit grotendeels afhankelijk van de garantievoorwaarden van de individuele fabrikant. Het grootste, zo niet de enige, nadeel van nieuwe onderdelen is hun prijs. Zij worden vaak vaak vooraf vastgelegd, en hoe groter het aantal tussenpersonen waardoor de verkoop gaat - hoe hoger is hun prijs. Het is de moeite waard om onderdelen te kopen bij officiële distributiepunten of van een betrouwbare bron. Gebruikelijke onderdelen zijn de oplossing waarna we principieel om financiële redenen komen. Wanneer u snel een item moet repareren / vervangen. Dit is een gebruikelijke praktijk, omdat gebruikte onderdelen zelfs meerdere keren goedkoper kunnen zijn dan hun nieuwe tegenhangers. Gebruikte producten zijn niet gegarandeerd. Er is geen mogelijkheid om hun klacht als gevolg van falen na bijvoorbeeld maand. Daarnaast zijn we nooit zeker waar de artikelen vandaan komen of of de vorige eigenaar het onderhoud van zijn voertuig verzorgd heeft. Deze onderdelen worden ook gekenmerkt door een lagere levensduur, afhankelijk van de mate van slijtage. Gelukkig, wanneer u in onze winkel koopt, kunt u rustig zijn. De gebruikte onderdelen worden gecontroleerd voordat ze op de markt worden gebracht. Onderdelen die slecht beschadigd zijn, niet geschikt voor gebruik, worden niet verkocht.De volgende afbraak is voor de bron van het onderdeel - waaruit de fabrikant komt. Garanties van compatibiliteit en goede kwaliteit zijn de originele onderdelen. Dit zijn dezelfde onderdelen als die die oorspronkelijk in onze bestelwagens waren. Ze gaan naar massaproductievoertuigen. Logica suggereert dat het wordt aanbevolen om met de originele onderdelen te vervangen. Dit is echter een zeer kostbare oplossing. De hoeveelheid geld die nodig is om alleen al de originele onderdelen te kopen, kan de waarde van het voertuig zelf meerdere malen overschrijden. Daarnaast moet u ervoor zorgen welke specifieke onderdelen u nodig heeft. Het gebeurt dat elke buis, pakking of ander klein object u apart moet betalen. Het andere ding is het geval met hoogwaardige vervangers. Fabrikanten van deze elementen komen heel vaak holistisch tot het probleem. Met behulp van hun kennis en ervaring veranderen ze de originele onderdelen zachtjes of bevestigen ze aan de set met andere componenten die nodig zijn voor vervanging.


Bovendien vertrekken de PREMIUM-vervangers niet van de oorspronkelijke kwaliteit en is hun prijs veel lager. Bijvoorbeeld, het kan gebruikt worden in de wintertesthubs, meer over HIER. Als u hoge kwaliteit, lange levensonderdelen tegen een relatief lagere prijs krijgt, dan is het waarschijnlijk de moeite waard om kaarsspel te verdienen. Onze winkel is de officiële distributeur van TRATEO merkartikelen. Het is een geregistreerd bedrijf dat voldoet aan de Europese normen en aan de eisen van de grootste automobielindustrie. De laatste optie is om reserveonderdelen van lage kwaliteit te kopen (heel vaak met een onbekende herkomst of een onbekend merk). Dit is de oplossing die de minste financiële inspanning vereist. Helaas, het kiezen van de onderdelen van dit type moet worden verwacht met hun korte levensduur en lage kwaliteit van vakmanschap. Vaak zijn ze niet gegarandeerd, maar er zijn uitzonderingen op deze regel.Het kiezen van het juiste item hangt af van een aantal factoren - financiële mogelijkheden, noodsituaties of beschikbaarheid van onderdelen. De keuze die u maakt hangt af van u! Bij het kopen van gebruikte of lage kwaliteit onderdelen moet u vertrouwen op hun verkorte levensduur. Soms is het beter om meer te betalen, de aankoop van onderdelen als een investering in de toekomst te behandelen. Het is ook de moeite waard te overwegen het kopen van high-end vervangers, wiens waarde voor geld is gewoon het beste!


Wist je dat ... ?

Onze andere blog artikelen: