Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom in een nieuwe release !!!


Vanaf 2012 hebben we de mogelijkheid om Ford Transit Custom te kopen. Sindsdien won Van van nauwgezet zijn plaats in de voorhoede van bedrijfsvoertuigen. In het voorgaande jaar (2016) werden ongeveer 120.000 exemplaren van dit model verkocht. Een tijd geleden ontmoetten we de vernieuwde Ford Tourneo Custom, en nu is het tijd voor een nieuwe injectie van nieuws. De nieuwe Transit Custom komt op de markt - het is verbaasd over nieuwe look, het indrukwekkend met zijn interieur.Buitenkant en carrosserie


Het gerenoveerde model is het makkelijkst te herkennen aan de voorkant. Er zullen nieuwe koplampen zijn (optionele lopende daglampen en Xenon HID lampen), een inklapbare bumper en een grote ruitenrooster. Een andere nieuwigheid is de oranje kleur van de lak - al populair in foto's die het nieuwe model van het voertuig tonen.

Interieur van de bedrijfswagens, zakken en ruimte


Er zijn veel meer veranderingen in het voertuig aangebracht. U kunt het een "mobiel kantoor" noemen! Passagiers van deze bus kunnen zich in een auto voelen. De kwaliteit van de plastic onderdelen en alle materialen is verbeterd. In het nieuwe interieur vindt u heel veel opslagcompartimenten, die alleen in de console een capaciteit hebben van 25 liter. Onder hen zijn drie open planken op de bovenkant van het dashboard (ideaal voor pads voor documenten of mobiele telefoons) en een groot opbergvak geschikt voor het opslaan van documenten, bijvoorbeeld in A4 formaat, onderaan. Voor extra comfort, is een inklapbare kophouder, onder de versnellingshendel, bevestigd aan de buitenranden van de kophouder en de twee liter fles.Het interieur van de deur werd volledig herontworpen. We vinden drie grote opbergvakken en een praktische handgreep. In de cabine vinden we onder andere. 8 inch aanraakscherm met SYNC3, die met gebaren en stem kan worden bediend. Met SYNC 3 kunt u geluid, navigatie en aangesloten smartphones bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. De paneel is voorzien van airconditioning voor een geheel nieuw uiterlijk. Anderen zijn ook klokken, of zelfs het stuur. Het comfort van dagelijks gebruik verbetert nieuwe zitplaatsen met vernieuwde interieur- en schuimgeometrie.

Wat verbergt zich onder het masker?

Een moderne twee liter EcoBlue dieselmotor is beschikbaar. De unit biedt varianten van 105, 130 en 170 pk. Ingenieurs hebben hun eetlust voor brandstof met zo veel als 13% verminderd, met een 20% toename in koppel aan de onderkant. Emissies bij de meest economische Econetische variant zijn ongeveer 148 g / km CO2, met een gemiddeld brandstofverbruik van 5,7 l / 100 km. De zwakste variant is uitgerust met Auto Stop Stop, lage rolweerstand banden en Ford Acceleration Control, waardoor de snelheid tot 100 km / u wordt beperkt.Verder?

De lijst van faciliteiten wordt ook bijgewerkt naar de nieuwste technologieën waaraan wij ons hebben toegewijd. De lijst wordt geopend met een intelligente snelheidsbegrenzer, die automatisch de maximale snelheid van het voertuig aanpast. Cross-Traffic Alert, Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection en intelligente adaptieve cruise control zijn ook beschikbaar..

Transit Custom productie start eind 2017. Dan kunt u bestellingen voor het model plaatsen in een nieuw overzicht. De eerste auto's worden vroeg in 2018 aan klanten geleverd. Ford is nog steeds leverbaar in diverse varianten: leveringswagens (ook met dubbele cabine), een passagier, korte of lange wielbasis, twee dakhoogten en een DMC Variërend van 2,6 tot 3,4 ton (laadvermogen tot 1450 kg). De sterkste variant wordt aangeboden in de sportspecificatie. In dit model zal Transit Custom uitgerust zijn met een 170 pk-motor en zal uitkijken op een reeks stijlvolle add-ons. Deze omvatten onder andere. Dubbele riemen op de motorkap en speciaal - van leer gemaakt - Ebony bekleding.


Het eindresultaat is een hybride nul-emissie-plug-in hybride (PHEV) model dat de markt tegen 2019 zal raken.

Wist je dat ... ?

Onze andere blog artikelen:

 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe