Your browser does not support JavaScript!


Ondanks COVID-19 sturen we onderdelen naar België

De hele wereld is momenteel ondergedompeld in chaos en desinformatie als gevolg van de informatie-overload van coronavirus en COVID-19-ziekte. Scholen, grenzen en winkelcentra zijn gesloten. Ons bedrijf heeft de nodige maatregelen genomen om veilige en steriele werkomstandigheden voor alle werknemers te garanderen. Dankzij dit functioneert het Transit Center nog steeds normaal - het accepteert bestellingen, reageert op vragen van klanten, verstuurt onderdelen zonder vertraging. De periode van quarantaine en epidemiologische dreiging is het perfecte moment om te genieten van de reparatie van uw busje. Daarom hebben we recentelijk extra kortingen op gebruikte motoren en aandrijfassen geïntroduceerd bij onze klanten in de winkel.


Koeriersbedrijven hebben aanvullende beperkingen ingevoerd om het risico op coronavirusinfectie te verminderen. Waaronder:
- ondertekenen bij afhalen is niet nodig,
- een afstand van 1,5 meter bewaren tussen de koerier en de klant,
- de mogelijkheid van contactloze levering met eerdere betaling via PayPal of bankoverschrijving,
- sommige koeriersbedrijven hebben koeriers uitgerust met betaalterminals voor niet-contante betalingen.


Transit Center Delivery

Koeriersbedrijven werken, net als het Transit Center, normaal. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om de benodigde onderdelen op tijd te leveren op vrijwel elke plaats in Europa, zonder grote vertragingen. We raden aan om alle bestellingen online te plaatsen en alleen #blijfthuis


Wist je dat ... ?

Onze andere blog artikelen: