Your browser does not support JavaScript!


2024 Ford Transit - lager gewicht, nieuwe onderdelen

Als je geïnteresseerd bent in de nieuwste trends in de vrachtwagenwereld, dan zul je zeker aandacht besteden aan het nieuwste vrachtwagenmodel van Ford. De Ford Transit 2024 is misschien geen nieuwe generatie minivans, maar hij belooft nieuwe functies en opwindende oplossingen die het leven van chauffeurs en bedrijfseigenaren zeker gemakkelijker zullen maken. Maakt de gefacelifte versie kans op de titel Beste Bestelwagen van 2024? Wij nodigen u uit om het artikel te lezen.

2024 Transit - digitale meters en SYNC 4

Laten we beginnen met het interieur. De Europese divisie van Ford heeft een set 8-inch digitale meters geïnstalleerd voor de Ford Transit uit 2024. Dit betekent dat traditionele analoge meters voor snelheid, brandstofstatus of koelvloeistoftemperatuur tot het verleden behoren. Via het 12-inch touchscreen heeft u eenvoudig toegang tot alle hoofdfuncties van het voertuig, van het navigatiesysteem tot het communicatiesysteem. En dat is nog niet genoeg, het SYNC 4-systeem biedt ook moderne features zoals 5G-verbinding en OTA (Over The Air) updates. Vind onderdelen voor Ford Transit in onze online winkel.
Nieuwe Transit 2024

Nieuw navigatiesysteem

SYNC 4 biedt ook toegang tot een aangesloten navigatiesysteem. Het systeem informeert bestuurders gedurende de eerste twaalf maanden na aankoop over realtime verkeersomstandigheden. Bovendien kunt u met het systeem eenvoudig interessante plaatsen vinden, zoals benzinestations of parkeerplaatsen. Het geïntegreerde Pro Upfit-systeem is een andere functie die zeker van pas zal komen tijdens het werk, omdat het lichaamscontrole biedt vanaf het fabrieksscherm. Bij koelwagens kan de temperatuur in de bagageruimte vanaf de rijpositie worden gecontroleerd.

Ford Transit 2024 veiligheidssystemen

Ook de beveiliging is naar een hoger niveau getild. De nieuwe Ford Transit 2024 zal worden uitgerust met een elektronisch Pre-Collision Assistance-systeem, een automatisch noodremsysteem en een rijstrookassistentiesysteem. Deze voorzieningen verbeteren niet alleen de veiligheid voor de bestuurder, maar ook voor andere weggebruikers. Delivery Assistant is het antwoord van Ford op de groeiende behoefte van de expresbezorgsector om het bezorgproces te automatiseren en te versnellen. De meeste onderdelen van de Ford Transit uit 2024 zullen hetzelfde zijn als in de versie uit 2019.
Ford Transit 2024 - SYNC 4

Lichtere componenten en nieuwe versnellingsbak

Ook de nieuwe 8-traps automatische transmissie voor varianten met voorwielaandrijving mag niet over het hoofd worden gezien. De introductie van de nieuwe transmissie, samen met lichtere assen en remcomponenten, heeft ertoe bijgedragen dat de Ford Transit uit 2024 het gewicht met maar liefst 27 kg heeft kunnen verminderen. De vermindering van het leeggewicht leidt tot een groter laadvermogen, wat een groot voordeel is. voor vrachtwagens. De nieuwe transmissie verbetert niet alleen de prestaties, maar maakt het ook mogelijk zwaardere ladingen te slepen, waardoor de veelzijdigheid van de bestelwagen toeneemt. Ford Transit wielassen versie 2024 zullen zeker verkrijgbaar zijn in onze winkel.

Motorstartsysteem op afstand

Uw Ford Transit uit 2024 is mogelijk uitgerust met een motorstartsysteem op afstand, waarmee u het contact tot op ongeveer 100 meter afstand kunt inschakelen. Of het nu een winterochtend of een warme zomerdag is, druk gewoon op de knop op de afstandsbediening en het motorstartsysteem op afstand regelt de binnentemperatuur van de auto op een comfortabel niveau, zelfs voordat u instapt. Als uw auto is uitgerust met automatische airconditioning, kunt u deze zo configureren dat deze wordt ingeschakeld wanneer u de auto op afstand start. Als u over handmatige airconditioning beschikt, werkt het systeem met een instelling die wordt geactiveerd wanneer u het voertuig uitzet.
Transit 2024 - de motor op afstand starten

Ford Transit 2024 - gelanceerd

Ford Transit 2024 is moderner, efficiënter en veiliger. Dit is een automodel dat zeker de aandacht zal trekken van chauffeurs en eigenaren van transportbedrijven. Met een dergelijke reeks verbeteringen zal de Ford Transit 2024 naar verwachting een nieuwe standaard zetten in het bestelwagensegment. De eerste leveringen van deze gemoderniseerde vrachtwagen worden verwacht in de zomer van 2024. Ben jij klaar voor een doorbraak? De Ford Transit 2024 staat klaar om een nieuw tijdperk voor vrachtwagens te markeren. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de bovenstaande tekst Ford Tourneo Connect 2023.

Wist je dat ... ?

Onze andere blog artikelen: