Your browser does not support JavaScript!


Transit Courier 2024 - Euro NCAP-tests

De Ford Transit Courier 2024 heeft zich onderscheiden als een baanbrekende speler op de markt voor bedrijfsvoertuigen, door het prestigieuze platina veiligheidscertificaat van Euro NCAP te behalen. Deze erkenning is des te opmerkelijker omdat deze werd verkregen onder de nieuwe, strengere testprotocollen die in 2023 werden ingevoerd. De prestatie van de Transit Courier 2024 markeert een keerpunt in voertuigveiligheid, en stelt een nieuwe standaard voor toekomstige modellen.

Veiligheidsprestatie: De hoogste score ooit van Euro NCAP

Met een recordbrekende score van 93%, is de prestatie van de Transit Courier 2024 in de Euro NCAP veiligheidstests historisch. Deze prestatie benadrukt niet alleen de geavanceerde veiligheidskenmerken van het voertuig, maar weerspiegelt ook het cruciale belang van ADAS-systemen bij het verminderen van de ernst van ongevallen met bestelwagens, een punt dat benadrukt wordt in recente rapporten van Euro NCAP. Bezoek onze online winkel voor onderdelen voor bestelwagens.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Geavanceerde veiligheidstechnologie: een standaard in de Transit Courier 2024

De Transit Courier 2024 zet een nieuwe standaard voor veiligheidstechnologie, uitgerust met baanbrekende functies zoals het Lane Keeping System en het Blind Spot Information System. Deze technologieën dragen aanzienlijk bij aan de indrukwekkende Euro NCAP-score, waarbij ook de Intelligente Snelheidsassistentie hoge waarderingen ontvangt. Ford Pro's toewijding aan veiligheid is duidelijk, door deze geavanceerde functies standaard te maken in het gehele Transit Courier 2024 assortiment.

Omvattende veiligheid voor alle modellen

De uitgebreide veiligheidsbenadering van de Transit Courier 2024 strekt zich uit over al zijn modellen, inclusief de benzine-, diesel- en de aankomende elektrische E-Transit Courier. Deze brede toepassing van eersteklas veiligheidsfuncties over verschillende aandrijflijnen heen toont Ford's holistische benadering van voertuigveiligheid, waarbij hoge normen worden gehandhaafd ongeacht het model. We bevelen het motorkapslot van de Transit Courier aan uit onze winkel.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Euro NCAP: een nieuwe industriestandaard zetten

Michiel van Ratingen, de secretaris-generaal van Euro NCAP, heeft de Transit Courier 2024 geprezen voor het zetten van een nieuwe benchmark in de industrie. Zijn goedkeuring van de uitgebreide veiligheidsuitrusting van de bestelwagen is in lijn met het doel van Euro NCAP om bestelwagens uit te rusten met geavanceerde veiligheidstechnologieën vergelijkbaar met die in personenauto's.

Een nalatenschap van uitmuntendheid in veiligheid

Met de Ford Transit Courier 2024 zet Ford Pro zijn nalatenschap van het behalen van de hoogste eer in voertuigveiligheid voort, in de voetsporen tredend van de Transit en Transit Custom, en versterkt daarmee Ford Pro's reputatie voor het prioriteren van veiligheid. De voortdurende erkenning door Euro NCAP benadrukt Ford Pro's toewijding aan veiligheid in zijn voertuigenreeks. U kunt Ford Transit onderdelen vinden in onze online winkel.


Wist je dat ... ?

Onze andere blog artikelen:

 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe