Your browser does not support JavaScript!


CONNECT MK2

transitconnectmk2

Ford Transit Connect MK2 won de 2014 titel 'Van of the Year'. Ford Transit Connect is ontworpen om specifieke taken uit te voeren, net als alle andere modellen van de Ford Transit. De kracht ligt in de functionaliteit en betrouwbaarheid en een groot (voor deze klasse) laadruimte. Sluit al snel vele tevreden klanten.

hotwheels Grote selectie van benzine- en dieselmotoren voldoen aan zelfs de meest veeleisende klanten. Ford Transit Connect MK2 is uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak (5-of 6-versnellingsbak). Bovendien, het aanbod ook een 6-stap automaat. Dankzij de automatische transmissie, de verbranding Transit is slechts 3,9 l / 100 km.

Zeer grote selectie van beschikbare apparatuur opties om verbonden met de wereld te blijven, biedt entertainment en bezpieństwo. Onder de accessoires vinden we, onder andere, "Ford Sync" - spraakbesturing waarmee u kunt bellen en gebeld worden met behulp van eenvoudige spraakopdrachten te ontvangen. De "Auto-Start-Stop" en het systeem voorkomen van botsingen bij lage snelheden.

Ford Transit Connect MK2 is verkrijgbaar in verschillende carrosserievarianten. We onderscheiden tussen de andere versie met korte wielbasis: L1, met een volume van de bagageruimte van 3m3 en de versie met lange wielbasis: L2 volume van de laadruimte: 3.5m3. In aanvulling op de versies van de busjes zullen we ook MK2 versie van de Ford Transit Tourneo vinden, het verstrekken van comfort voor elk spel worden opgeslagen 5 of 7 passagiers.

Ford Transit Connect MK2 heeft een uitgebreide, functioneel en comfortabel interieur. Veiligheid modellen staat op het hoogste niveau (5 sterren in de Euro NCAP). Met behulp van de nieuwste technologie, alsook het verbeteren van het ontwerp MK2 Ford Transit Connect is uitgegroeid tot een van de meest populaire busjes op de wereldmarkt.

zapraszamy

 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken