Your browser does not support JavaScript!


Soort onderdeel: 


Elektrisch systeem, ontsteking Iveco Daily 2006 zijn onderdelen als contactschakelaar, startmotor en andere


Elektrisch systeem, categorie ontsteking bestaat uit onderdelen die nodig zijn om de motor van Iveco Daily geproduceerd in 2006-2014 te starten en te laten lopen. Moderne motoren zonder elektrische en elektronische systemen en modules kunnen gewoon niet draaien. Elektronica regelt het starten en draaien van de motor. Elektronische modules stellen de hoeveelheid ingespoten brandstof in door veel dingen te meten, zoals de hoeveelheid inlaatlucht (MAF-sensor). Er zijn ook modules die de veiligheidssystemen van de bestelwagen besturen, zoals de airbagmodule en andere. In de categorie elektrisch systeem, ontsteking vindt u ook onderdelen zoals schakelaars, ralays, knoppen, bedrading en nog veel meer.
Basisonderdelen die nodig zijn om de motor te starten zijn: contactschakelaar, koppelingspedaalpositiesensor, startrelais en startmotor. Als de motor aanslaat, verzamelt PCM gegevens van sensoren en verzendeenheden van de motor en start de ontsteking.
Naast de elektronische basismodules is de Iveco Daily IV uitgerust met geavanceerde moderne regelsystemen voor modules die de veiligheid en het brandstofverbruik garanderen. Een goed voorbeeld is het Start & Stop-systeem dat de motor stopt wanneer het koppelingspedaal wordt ingedrukt wanneer u stopt in het verkeer. Het GSI-systeem geeft de aanbevolen versnelling weer die u moet rijden om de beste prestaties en brandstofzuinigheid te garanderen.

Generator Iveco Daily 2006

Meer tekst
 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe