Your browser does not support JavaScript!


Logo Transit Center

Logo Transit Center
Logo Transit Center
Het logo van het Transit Center bevat zowel een symbool als tekst. Het logo van het Transit Center is een normale zeshoek met daarin de letters T en C verborgen. Deze letters staan voor de naam van het Transit Center. De term Transit is belangrijk in deze context. Onze organisatie is vanaf het begin betrokken geweest bij de verkoop van Ford Transit onderdelen. De term Center verwijst naar een centrum, of een locatie waar u alle onderdelen kunt vinden die u nodig heeft voor uw bestelwagen. Het Transit Center logo bestaat in twee versies: de officiële, met het symbool bovenaan, en de alternatieve, met het symbool links. Op de winkelpagina gebruiken we een alternatieve versie van het logo.

Transit Center logo

Transit Center onderscheidt zich van de massa door zijn ongebruikelijke logo en kleuren. De oranje TC-tekst, die doet denken aan een tandwiel in een modernistisch ontwerp, staat in het logo van het bedrijf binnen een regelmatige zeshoek. Met dit patroon verwijzen we naar de kracht, de lange levensduur en de voortdurende innovatie van de auto-industrie. Het embleem van Transit Center was zichtbaar op veel van de projecten die we voltooiden, waaronder bestelwagens en racewagens. We associëren met de kleuren oranje, zwart en grijs.

Transit Center kleuren

Oranje vertegenwoordigt de energie, het optimisme en de ondernemersgeest die ten grondslag liggen aan onze ideologie. Deze kleur trekt de aandacht, is verbonden met innovatie en weerspiegelt onze niet aflatende inzet voor voortdurende vooruitgang. Zwart daarentegen is verbonden met elegantie, professionalisme en zelfverzekerdheid. In ons bedrijf impliceert het dat we aandacht besteden aan elk detail en streven naar de hoogste kwaliteits- en klantenservicenormen. Grijs staat voor degelijkheid en stabiliteit, wat vooral belangrijk is in de auto-industrie, waar betrouwbaarheid en zekerheid van cruciaal belang zijn.

In het Transit Center mengen we deze drie kleuren om onze gasten een unieke en gedenkwaardige ervaring te bieden. We willen een aangename omgeving creëren die ons inspireert om te blijven groeien en tegelijkertijd onze consumenten een gevoel van veiligheid en vertrouwen geeft. Wij nodigen u uit om samen te werken met Transit Center, een betrouwbare partner in de bestelwagenonderdelen industrie. Samen kunnen we buitengewone resultaten creëren en bijdragen aan het succes van uw bedrijf!
 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe