Your browser does not support JavaScript!


De populairste merken bestelauto onderdelen in Transit Center:

Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
Bosch
Bosch
parts quality
Dayco
LUK
LUK
BSG
Nural
Bosch
Polcar
Silbak
Silbak
Silbak
Onka
parts quality
Onderdelenkwaliteit
Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
dayco logo
Dayco
Polcar
Polcar
LUK
LUK
Nural
Nural
Silbak
Silbak
parts quality
Bosch
Onka Otomotiv
Onka
parts quality
Onderdelenkwaliteit

Merken bestelwagenonderdelen


Wij verkopen geteste onderdelen voor bestelwagens van vertrouwde fabrikanten. In onze online winkel vindt u originele onderdelen (d.w.z. Ford OE) en reserveonderdelen. De merken bestelwagen onderdelen die beschikbaar zijn in onze online winkel zijn Ford OE, Trateo, HMPX, DP Group, Motorcraft, BSG, Abe, Ayfar, Bosch, Continental, Dayco, Depo, Dolz, Elring, Goetze, Hart, Ibras, Ima, Knecht, LPR, Magneti Marelli, LUK, Mapa, Mars, Nissens, Nural, OES, Onka, Polcar, PSA, Quick Brake, Ruville, Sachs, Silbak, Stanadyne, STP, Timken, TRW en TYC. Weinig fabrikanten van bestelwagenonderdelen zijn gespecialiseerd in de productie van onderdelen voor bestelwagens die nog niet in productie zijn. Dit soort onderdelen kun je niet bij een officiële dealer kopen. Dat is een van de redenen waarom wij zijn gaan samenwerken met onderdelenfabrikanten uit verschillende landen om u de beste bedrijfswagenmerkonderdelen op de markt te brengen. Officiële bestelwagenfabrikanten werken vaak samen met onderaannemers voor de productie van specifieke onderdelen. Daarom zijn sommige onderdelen, zoals TRW-remmen, precies dezelfde onderdelen die tijdens het productieproces in de fabriek naar bestelwagens gaan. Hoogwaardige reserveonderdelen, zoals Trateo, bieden topkwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Fabrikanten van busonderdelen

Fabrikanten van bestelwagenonderdelen hebben een grote uitdaging met logistiek en fabrieksorganisatie. Zij moeten de juiste kwaliteit van hun onderdelen garanderen en de productiekosten verlagen om hun aanbod concurrerend te houden. Dit is een van de redenen waarom veel fabrikanten van bestelwagenonderdelen ervoor kiezen hun productie naar Azië te verplaatsen, waar de productiekosten lager zijn. In dit geval worden de verzendkosten toegevoegd aan de prijs van de producten. Als u een onderdeel wilt kopen van een specifiek merk bestelwagenonderdelen - kunt u dat doen in onze online winkel.

Bestelwagen onderdelen merk en productkwaliteit

Voor een juiste classificatie van het merk bestelwagenonderdelen hebben we internationale benamingen gebruikt: OE, OEM, OEQ, AM. De OE verwijst naar originele onderdelen (original equpiment) die uitsluitend van de fabrikant komen. Zij hebben de hoogste kwaliteit van afwerking en voldoen aan de garantiebepalingen van voertuigen. Onderdelen met het label OEM verwijzen naar merken van onderdelen voor bestelwagens die in dezelfde productielijn worden vervaardigd als de originele onderdelen (bv. LUK). Een andere kwaliteitsklasse is OEQ, d.w.z. onderdelen met een kwaliteit die dicht bij de originele onderdelen ligt. Deze producten zijn meestal verkrijgbaar bij onderdelenwinkels. Aftermarket merken verwijzen naar een groep onderdelen die met andere materialen en technologie zijn vervaardigd dan de originele onderdelen. Dit zijn gewoon onderdelen van mindere kwaliteit.

 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe