Your browser does not support JavaScript!


Transit Center Motorsport

Transit Center is niet alleen een online shop voor Ford Transit bestelwagenonderdelen. Een speciale afdeling van Transit Center Motorsport bouwt en onderhoudt ook racewagens. Onze specialiteit is Ford auto's voor RallyCross.

Op onze website wicikmotorsport.com kunt u de auto's zien die ons bedrijf de afgelopen 15 jaar heeft gebouwd. Elk van hen heeft herhaaldelijk op het podium gestaan in wedstrijden van Europees niveau. Onze auto's werden onder andere bestuurd door: Tadeusz Myszkier - meervoudig Pools Race Kampioen, Knut Owe Borseth - Europees RallyCross Kampioen, Marcin Wicik - Pools RallyCross Kampioen, Maciej Polody - Europees Drift Kampioen, evenals vele andere getalenteerde coureurs die te talrijk zijn om op te noemen.

Bij het bouwen van onze auto's werken we samen met vele Europese bedrijven waaronder Quaife, Proflex, SterkensMotorsport, GBS, Callaghan Motorsport, AST, Pauwels Motorsport. Wij gebruiken onze ervaring opgedaan op circuits in heel Europa om onze auto's te bouwen. Voor details over onze andere projecten en de geschiedenis van Transit Center Motorsport kunt u terecht op wicikmotorsport.com

Een van onze populairste projecten is de Ford Transit MK7 - een Drift Bus die over de hele wereld populair is en daarmee de allereerste bus die geschikt is voor driften.

Onze auto's staan in hoog aanzien bij autocoureurs en belangrijke figuren uit de autowereld. Kickster Znafca neemt met succes deel aan wedstrijden met een door ons gebouwde Mazda RX8. De Vankel motor, de achterwielaandrijving en Sebastian aan het stuur zijn ongeëvenaard bij Motorsport Trophy en Track Day evenementen. Geen enkel verhuurbedrijf van sportwagens ter wereld zou een Mazda RX8 als deze minachten.

Onze auto's hebben met succes gepresteerd op racecircuits in heel Europa, tijdens sportieve rivaliteiten met rijders als Kuba Przygoński of Tomasz Kuchar. De Ford Focus RX was ook een van de krachtigste raceauto's op het Gymkhana Grid-evenement, waar Marcin Wicik het opnam tegen rijders als Ken Block, Petter Solberg en Andreas Bakkerud. In 2021 ging de populaire Mechanical Orange naar de Hongaarse autocoureur Benyó Máté, die succesvol was in het Hongaarse en FIA CEZ-kampioenschap.

Meer informatie:
Transit Center Motorsportservice
0 producten
Belgian Social Media