Your browser does not support JavaScript!

Vergrendeling lager met kabelslot naar links achterdeur Ford Transit Custom nieuw

Vergrendeling lager met kabelslot naar links achterdeur Ford Transit Custom nieuw

Rating4.5

32.55

Vergrendeling lager met kabelslot naar links achterdeur Ford Transit Custom nieuw

Vergrendeling lager met kabelslot naar links achterdeur Ford Transit Custom nieuw is een belangrijk onderdeel van de carrosserie dat verantwoordelijk is voor het sluiten van de achterdeur in de Ford Transit Custom. Sommigen van hen voeren voornamelijk veiligheidsfuncties uit om te voorkomen dat onbevoegden in het voertuig stappen. Onderdeel is gemaakt voor de Ford Transit Custom met dubbele achterdeuren (naar links).

Het achterdeurslot Ford Transit Custom is een reserveonderdeel, vervaardigd door een vertrouwde fabrikant van bestelwagenonderdelen. HMPX-reserveonderdelen bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Het falen van het onderste achterportierslot in de Ford Transit Custom is meestal mechanisch. De elementen waaruit het slot is gebouwd, worden blootgesteld aan scheuren en breken als gevolg van impact of verschillende soorten overbelasting. Het onderste achterportierslot is bijzonder kwetsbaar voor schade bij lage temperaturen. Het defect van het onderste deurslot is gemakkelijk te diagnosticeren en wordt gekenmerkt door het onvermogen om de achterklep te sluiten of problemen met het sluiten. Storingen in het achterportierslot mogen niet worden genegeerd, omdat het busje een gemakkelijk slachtoffer kan worden voor dieven.

FINIS:

2066867


Ford Onderdeelnummer:

BK21-V431A03-AM ( BK21V431A03AM )


Passend voor:
Ford Transit Custom 2012 -
Ford Tourneo Custom 2012 -


Conditie - nieuw

Opmerkingen van klanten die het product hebben gekocht:

 Mati   Datum toegevoegd:

Vergelijkbare producten:


 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe